martes 16 julio 2024

martes 16 julio 2024

Compartir

Declaració íntegra del Parlament de rebuig agressions

FLAIX

Declaració conjunta del president de la Generalitat, de la presidenta i la mesa del Parlament, dels presidents i portaveus dels grups parlamentaris que configuren el Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya, la institució que representa el poble català, és l’expressió de la voluntat popular manifestada a les urnes i està al servei de les llibertats i dels valors democràtics i de convivència en un estat de dret.

Per això, rebutgem rotundament les agressions i les coaccions que han sofert els representants del poble català, els treballadors de la institució i els representants dels mitjans de comunicació, i també rebutgem l’intent d’aturar el Parlament, amb el benentès que, fidels a la democràcia, entenem que no pot acceptar-se de cap de les maneres que res ni ningú pugui aturar el treball d’un parlament democràtic com el nostre i les sessions que hi estiguin convocades.

Volem agrair la feina de totes aquelles persones que amb el seu esforç i professionalitat han fet possible el desenvolupament del ple, treballadors, mitjans de comunicació social i especialment l’esforç de les forces i cossos de seguretat per tal de garantir la integritat de les persones que havien d’accedir al palau del Parlament.

I, finalment, la democràcia garanteix que es puguin defensar plantejaments ciutadans d’acord i de discrepància política dins i fora del Parlament, però mai des de la coerció i la violència.

15.06.2011

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Chile. Las heridas se cerrarían con más participación femenina en el proceso constitucional

La Independent entrevistó a María Eugenia Hirmas, socióloga que ha dedicado toda su vida a...

“Hay que seguir adelante, y pensar en las soluciones antes que en los problemas”

Escrito por Nilton Torres, texto y fotos. Este es el primero de una pequeña serie...

Granollers: Carme Ballú ha presentat el seu darrer llibre

Dimarts 22 de gener a la Llibreria La Gralla de Granollers hi ha hagut ple...