Dijous 22 febrer 2024

Dijous 22 febrer 2024

Compartir

COMUNICAT: LA XARXA VIVES D’UNIVERSITATS REBUTJA EL TANCAMENT DE LES EMISSIONS DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

 

El Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats manifesta el seu rebuig davant el tancament total de les emissions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al País Valencià, com a conseqüència de les sancions imposades a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per part del govern de la Generalitat Valenciana.

Les 21 universitats dels territoris de parla catalana agrupades a la Xarxa Vives es refermen en la defensa de la divulgació de la llengua catalana a través dels mitjans audiovisuals, en la línia expressada a la iniciativa legislativa popular «Televisió sense fronteres», que va comptar amb el suport de la Xarxa Vives i de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) al mes de febrer de 2010.

El Consell General de la Xarxa considera que el tancament dels darrers repetidors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals no només retalla l’oferta televisiva, sinó que suposa una restricció de la llibertat de circulació dels productes audiovisuals i un atac a la llengua pròpia dels valencians, després de 28 anys d’emissions ininterrompudes de TV3 al País Valencià. En aquest sentit, recorda les reiterades ocasions en què ha mostrat el seu rebuig davant les sancions imposades a ACPV pel manteniment dels repetidors esmentats, a través dels comunicats de 30 de març i 16 de novembre de 2007.

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma, Perpinyà, Sant Julià de Lòria, Sàsser

21 de febrer de 2011

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Mitjans de Comunicació i Dia de la Visibilitat Lèsbica

La Independent i IDEMTV, organitzen el 25 d’abril l’acte* “L que L. Els mitjans de...

Barcelona: III Jornada PIADs 2016: Feminismes, intervenció en la comunitat i el territori / La Independent / Notícies Breus

El proper dimecres 15 de juny tindrà lloc durant tot el dia al Palau Macaya...

Tots els embarassos haurien de poder ser desitjats

OPINIÓ Per fi he acabat la lectura del recent best-seller internacional de Sara Donati: La...