f4cfe25a-fb7a-42ed-af1f-37772a5000a6

Compartir

Catalunya: Visibilitzar els èxits de les dones en l’esport

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha reivindicat que “cal posar en valor i donar visibilitat els èxits esportius de les dones” durant la recepció que ha ofert al Palau de la Generalitat a les jugadores del primer i segon equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat. 

Budó, després de felicitar a les esportistes, les va animar a “continuar obrint camí per fer possible que algun dia l’esport femení estigui equiparat a l’esport masculí i que traiem l’adjectiu ‘femení’ per normalitzat la realitat de les dones en l’esport”. També reclamà que les dones estiguin presents en les directives dels clubs esportius i en els equips tècnics. I, concretament celebrà que la presidenta del Club sigui una dona (fet molt poc freqüent).

Enguany, l’equip de DSV Club Voleibol Sant Cugat ha pujat a la Superlliga 2 i el primer equip, ha quedat en cinquena posició a la Superlliga, la millor posició en els més de 30 anys d’història del club.

A l’acte, també intervingueren el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras. Hi assistiren el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; la presidenta i el vicepresident del club, Maria Manén i Alfons Guirao; Núria Terribas, en representació de la Federació Catalana de Voleibol.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar