Saturday 18 May 2024

Saturday 18 May 2024

Compartir

Catalunya: Visibilitzar els èxits de les dones en l’esport / La Independent / Noticies Gènere

 

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha reivindicat que “cal posar en valor i donar visibilitat els èxits esportius de les dones” durant la recepció que ha ofert al Palau de la Generalitat a les jugadores del primer i segon equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat. 

 

 

 

Budó, després de felicitar a les esportistes, les va animar a “continuar obrint camí per fer possible que algun dia l’esport femení estigui equiparat a l’esport masculí i que traiem l’adjectiu ‘femení’ per normalitzat la realitat de les dones en l’esport”. També reclamà que les dones estiguin presents en les directives dels clubs esportius i en els equips tècnics. I, concretament celebrà que la presidenta del Club sigui una dona (fet molt poc freqüent).

Enguany, l’equip de DSV Club Voleibol Sant Cugat ha pujat a la Superlliga 2 i el primer equip, ha quedat en cinquena posició a la Superlliga, la millor posició en els més de 30 anys d’història del club.

A l’acte, també intervingueren el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras. Hi assistiren el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; la presidenta i el vicepresident del club, Maria Manén i Alfons Guirao; Núria Terribas, en representació de la Federació Catalana de Voleibol.

 

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Estat espanyol: Valoració de llocs de treball amb perspectiva de gènere

Elaborada una Eina de Valoració de Llocs de Treball per identificar i visibilitzar les diferències...

Futbol femení a Mèxic

Per Silvia Isabel Gámez SemMéxico Alicia Vargas una de les jugadores de la selecció mexicana...

Xifres negres amb rostres violeta

Una dona a la porta de casa amb la cara inflada i un ull morat...