Surt 30 de març 2021

Compartir

Catalunya: Sortir de la crisi a dues rodes

El proper 30 de març, Fundació Surt, en el marc del projecte WeGoII, portarà a terme una jornada on line en la que es vol exposar l’actual context laboral que troben les dones i com superar-la a partir de l’empoderament i la formació técnica i en economía social i cooperativa.

WeGo II, Construint la independència econòmica: la sortida de la violència de parella íntima, va començar el desembre de 2018 i durà a terme les seves activitats fins al novembre de 2020, i s’implementarà a quatre països de la Unió Europea.

La jornada vol visibilitzar un projecte innovador: Bicibles que dona sortida profesional a les dones en el sector de reparació de la bicicleta. Serà una presentació àmplia de com es desenvolupa el projecte i les oportunitats que obre la profesionallització en un sector força masculinitzat però que té àmplies perspectives de futur.

Es poden formalitzar les inscripcions en aquest enllaç.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar