Dimarts 20 febrer 2024

Dimarts 20 febrer 2024

Compartir

Catalunya: “Per què les dones són minoria a la direcció dels mitjans?” / La Independent / Notícies gènere

El Col·legi de Periodistes acull aquesta activitat de reflexió el prper dilluns 18 de març*. Hi intervindran Esther Vera, directora del diari ARA; Magdalena Trillo, directora del diari Granada Hoy; Ángeles Rivero, directora de La Nueva España i Ana Pardo de Vera, directora del digital Publico.es.

 

 

L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) organitza la taula rodona “Per què les dones són minoria a la direcció dels mitjans?” el pròxim dilluns 18 de març a les 18:30h a la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes. L’activitat comptarà amb la participació d’Esther Vera, directora del diari ARA; Magdalena Trillo, directora del diari Granada Hoy; Ángeles Rivero, directora de La Nueva España i Ana Pardo de Vera, directora del digital Publico.es. La col·legiada Marta Corcoy juntament amb la membre de la junta de l’ADPC, Mavi Carrasco, seran les encarregades de la introducció de la recerca. La cloenda anirà a càrrec de Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

L’ADPC és una associació professional d’àmbit català, regulada per estatuts propis, que agrupa a dones que treballen en els mitjans de comunicació. Els seus objectius s’orienten en la millora de la situació professional de les periodistes, d’acord amb la gènesi de la seva història. L’entitat manté contactes amb altres xarxes de periodistes d’Europa i amb associacions de dones periodistes de França, Alemanya, Anglaterra i Itàlia. A més, des de l’any 2005 és membre fundadora de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores.

* a les 18:30h

Entrada lliure.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sara Lovera

La Sal de la Vida

OPINÓ  Al·ludint a un bell i vital llibre d’Anna Gavalda, el relat reuneix alegría, tendresa,...

Mutilació genital femenina al Senegal

  “Si la llei s’apliqués amb la força suficient, aquesta situació no continuaria” Entrevistem a...

Nuestra Solidaridad ante nuevo ante archivamiento del caso de esterilizaciones forzadas y mensaje a Fiscal Luis Landa

El Instituto de Apoyo al Movimiento Autónomo de Mujeres Campesinas (IAMAMC), la Red de Migración,...