Diumenge 24 setembre 2023

Diumenge 24 setembre 2023

Compartir

Catalunya: PACK MÀGIC per a infants / La Independent / Notícies gènere

Drac Màgic inicia un nou projecte de distribució de pel·lícules infantils doblades al català adreçades a infants d’entre 3 i 8 anys. 

PACK MÀGIC* és un projecte compromès amb la cultura cinematogràfica i amb la normalització de la llengua catalana en la distribució i exhibició cinematogràfiques. Així les pel.lícules del seu catàleg es difondran únicament en versió catalana.

 

 

Amb aquesta iniciativa, reprenen un treball que aquesta associació ja havia dut a terme, entre el 1977 i el 2005, amb d’altres dues entitats, l’Asssociació cultural Cavall Fort-Drac Màgic-Rialles que va donar com a fruit un catàleg de 41 films infantils doblats al català.

PACK MÀGIC rescata ara d’aquell catàleg els títols més rellevants i clàssics, i oferirà una selecció de pel.lícules conegudes de producció europea i internacional, que es distribuiran a tot el territori català.

 

Descobrint el món del cinema a través de les versions catalanes tot experimentant la projecció en sala

Per a Drac Màgic és important: “oferir als nens i les nenes, i al seus entorns familiars, uns productes audiovisuals renovats a nivell creatiu, estètic i narratiu”.

La seva proposta es acostar els nou públics a un cinema narratiu, a banda de l’espectacle, per   formar espectadors i espectadores en els hàbits de consum audiovisual que permeten gaudir de propostes culturals de qualitat.

 

 

web packmàgic

*PACK MÀGIC es una proposta global de divulgació del cinema en català que ofereix als espectadors i espectadores infantils i a les seves famílies, una alternativa al consum cinematogràfic que permet l’educació en valors i la pràctica d’un oci actiu i creatiu. A més de doblar al català i distribuir, PACK MÀGIC ofereix també activitats i material complementari entorn a aquests films i als seus creadors o creadores.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: Quotidianitats lesbianes / La Independent / Notícies gènere

La fotògrafa Pepa Vives i la companya de La Independent, Carme Porta han començat un...

TAULA DE POETES: Eros i les poetes a Barcelona Poesia

“No vull més paraules per a Eros” és el títol, pres d’un vers d’Aurora Luque,...

3r Premi Consell Municipal d’Immigració de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona té com a òrgan principal de participació i consulta de les associacions...