Alba

Compartir

Catalunya: Mor la periodista Ana Alba / La Independent / Notícies Gènere

 

La col·legiada i corresponsal d’El Periódico ha mort als 48 anys, després de lluitar tres anys contra un càncer. L’actual junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha donat tot el seu suport a familiars, amistats i companyes i companys de la periodista.

 

 

La corresponsal Ana Alba assistint a l’acte de presentació del

llibre de Txell Feixas, amiga i companya de professió.

 

La trajectòria professional d’Ana Alba va iniciar-se l’any 1997 quan s’instal·la a Bòsnia i Hercegovina per a cobrir les ferides i traumes de la guerra. Des d’aleshores, va explicar els conflictes de l’Orient Mitjà per a mitjans com el diari Avui, COM Ràdio o la Cadena Ser. Aquests últims nou anys ha estat la corresponsal d’El Periódico a Israel i Palestina.

La periodista es va llicenciar en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 1995. Alba va cobrir les lluites a Egipte, Líban, Jordània i Gaza. Ha estat reconeguda com a segona finalista del Premi Cirilo Rodríguez i guanyadora del Premi Julio Anguita Parrado.

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar