Dimarts 28 març 2023

Dimarts 28 març 2023

Compartir

Catalunya: èxits del waterpolo femení Club Natació Sabadell i del Centre Natació Mataró / La Independent / Notícies gènere

Guanyadores,  respectivament,  de la Copa de Campions i de la Copa LEN d’enguany.

El President de la Generalitat ha manifestat que els títols són “molt meritoris”, i, a més, per fer-ho des de l’esport femení, on, “lamentablement no hi ha el mateix coneixement ni interès mediàtic que en d’altres esports i categories”.

 

El president amb les jugadores i el cos tècnic dels dos equips. Autor: Jordi Bedmar

Puigdemont ha rebut els equips de waterpolo femení del Club Natació Sabadell i del Centre Natació Mataró tot destacant que bona part dels èxits esportius assolits es deu al fet que “a Catalunya sempre hem entès l’esport com una escola de valors”.

El President ha assenyalat que les i els esportistes d’alt nivell són un referent per a la mainada ” que us veuran com un exemple a seguir”.

En l’acte també hi ha participat la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa Pitarch i els presidents del Club Natació Sabadell, Miquel Torres, i del Centre Natació Mataró, Joan Gros, i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; així com els alcaldes de Sabadell, Juli Fernàndez, i de Mataró, David Bote.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar