JoJugoNet

Compartir

Catalunya: El Departament d’Igualtat i Feminismes s’incorpora a l’acció de #JoJugoNet

L’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya participa en el grup de treball format per representants de la FCF, la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra i la Direcció General de l’Administració de la Seguretat (DGAS) del Departament d’Interior, en matèria de prevenció de la violència i la discriminació en el futbol i futbol sala català.

La directora de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació, Manuela Fernández va presentar, en l’esmentat grup de treball, el formulari de denúncia per discriminació a l’empara de la Llei 19/2020, de 30 de desembre, d’igualtat de tracte i no-discriminació.

L’objectiu és evitar conductes incompatibles amb els valors de respecte i esportivitat que fonamenten el bon desenvolupament d’un partit de futbol o de futbol sala; i potenciar les campanyes de prevenció percontra els comportaments discriminatoris en els esdeveniments esportius.

La campanya #JoJugoNet es fa a través de les xarxes socials.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar