Dimarts 23 juliol 2024

Dimarts 23 juliol 2024

Compartir

Catalunya: Balanç positiu del primer any de la Llei per a garantir els drets de les persones LGBTI / La Independent / Notícies gènere

El Departament de Benestar Social i Família valora positivament el primer any de vigència de la Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

 

 

 

Durant aquests 12 mesos, el conjunt de departaments de la Generalitat han dut a terme actuacions per implementar la nova normativa a òrgans i serveis, en la difusió del contingut o la formació dirigida a professionals.

En el Procés del desenvolupament de la Llei, es promou la cooperació i col·laboració entre institucions a través de convenis amb el Ministeri Fiscal, el Defensor del Poble i l’autoritat judicial. També s’està treballant en l’elaboració d’un conveni marc per a establir la col·laboració amb diversos ajuntaments.

Durant aquest primer any, s’ha implementat el Servei d’atenció integral, que atén les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l’orientació sexual, la identitat de gènere o l’expressió de gènere amb per tal de donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades amb les necessitats de les persones.

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Arrimadas fa 12 promeses en matèria de gènere

Inés Arrimadas. Amb un discurs molt enfocat en “parar-li els peus” als partits secessionistes, la...

Barcelona: Taula rodona Les dones en fotografia: ara què? / La Independent / Notícies gènere /

El proper dilluns 26 de març VII PHOTO AGENCY realitzará aquest acte amb la presència...

tere moll

Jo sí que et crec!

OPINIÓ Fa unes setmanes, ha quedat vist per a sentència el judici contra els...