Cartell terra de ningu baixa

Barcelona: “Terra de ningú” a Can Batlló / La Independent / Notícies gènere

La primera presentació del llibre serà el proper dimecres 13 de desembre a Can Batlló* amb Encarna Bodelón, Sara Cuentas, Anna Gabriel, Jule Goicoetxea, Montserrat Otero i Patsillí Toledo. L’acte comptarà també amb un recital poètic de Maria Sevilla i una actuació musical de Júlia Serrasolsas, cantant de Ginestà i d’Akelarre.

 

 

“Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència” és un llibre col·lectiu amb 47 contribucions de feministes i activistes LGTBI on veus diverses reflexionen sobre els processos d’alliberament nacional en el context del 2017 per aportar nous elements al debat actual. Està editat per Pol·len Edicions.

L’acte està organitzat perel mateix col·lectiu que ha tirat endavant aquest projecte i que es defieneix conformat per “dones feministes revolucionàries contra el sistema heteropatriarcal capitalista”.

A Can Batllò es parlarà sobre la independència des de perspectives feministes crítiques: sobre l’estat, la sobirania, l’economia, el procés constituent, el moviment feminista, la identitat, el racisme, la repressió, les presons… i molts més temes que apareixen al llibre.

 

*Dimecres 13 de desembre a Can Batlló a les 18:30h

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar