Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Barcelona: PUBLICACIÓ: Bioética de la maternidad. Humanización, comunicación y entorno sanitario / La Independent / Notícíes Gènere

Josefina Goberna Tricas (ADHUC – Universitat de Barcelona) i Margarita Boladeras Cucurella (Universitat de Barcelona) han coordinat el volum “Bioética de la maternidad. Humanización, comunicación y entorno sanitario” (Publicacions de la Universitat de Barcelona, 2017).

Aquest llibre té l’objectiu d’analitzar com l’embaràs i el part han patit un procés de tecnificació que ha produït disputes a nivell social, ja que la deshumanització de les embarassades, causada per la modernització dels tractaments mèdics, s’oposa a la necessitat de recórrer a les noves tecnologies per fomentar una assistència sanitària òptima. Així, el text pretén obrir un espai de debat sobre el paper afectiu que les i els professionals mèdics tenen en relació amb les embarassades i, alhora, amb la tecnificació massiva del procés de part. Hi participen, entre d’altres, Lydia Feito (Universidad Complutense de Madrid), Francesca M. Scott (Amsterdam University College) i Francesc Botet, Dolors Gómez Roig i Noemí Obregón (professionals assistencials).

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar