alt

Compartir

Barcelona: “Per la ciutat cuidadora i feminista que volem”, Signa a DECIDIM BARCELONA

Des del 23 de novembre fins al 24 de desembre del 2020, 938 dones van respondre l’enquesta “Barcelona amb mirades de dones: una ciutat feminista”? 

La majoria d’aquestes dones viuen a Barcelona (77%) i un 37% d’elles manifesta que la seva percepció d’inseguretat relacionada amb les violències masclistes als espais públics ha augmentat.

Vols canviar aquesta realitat?

Com ho pots fer? Es necessiten 9000 signatures per a aconseguir-ho

Pots respondre a la iniciativa ciutadana “PER LA CIUTAT SEGURA, CUIDADORA I FEMINISTA QUE VOLEM”, impulsada per Àmbit Prevenció, Col·lectiu Punt 6 i Creación Positiva.

Aquesta iniciativa de la plataforma “Decidim Barcelona”promou, amb la recollida de signatures, que l’Ajuntament dugui a terme una determinada acció d’interès col·lectiu, sempre que: estiguis empadronada a Barcelona; siguis major de 16 anys; i que t’hagis verificat amb el padró municipal i via SMS.

Un cop feta aquesta doble verificació, es signa digitalment la iniciativa ciutadana proporcionant les dades personals i el codi de verificació que es reben pel telèfon mòbil.

Les entitats organitzadores agraeixen els 15 minuts del temps de resposta a l’enquesta , ja que “són 15 minuts que poden cambiar la vida de les dones a la Capital de Catalunya”.

“Estàs d’acord amb la realització d’un procés participatiu feminista de diagnosi dels espais públics i comunitaris, que tingui en compte les cures, per presentar propostes d’acció a l’Ajuntament de Barcelona per a la seva implementació?”, demanen i afegeixen: “Comptem amb tu per fer de Barcelona una ciutat veritablement feminista”.

Enllaç a la plataforma DECIDIM

Enllaç a video explicatiu del procès

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fabiola Llanos

Fabiola Llanos

Ecofeminista. Periodista i comunicadora social xilena / catalana. Especialitzada en imatge, arts gràfiques, producció audiovisual, neurolingüística i drets de les dones. Vaig parir La Periòdica. Co fundadora de La Independent.

També et pot interessar