Dimecres 29 maig 2024

Dimecres 29 maig 2024

Compartir

Barcelona – Món: La proposta de calces menstruals / La Independent / Notícies gènere

Les plataformes digitals de caire social s’han convertit també en espais que reivindiquen nous productes per a les dones. Productes que segurament serien de difícil comercialització i on el propi cost dels canals de distribució invalidarien econòmicament la sortida d’aquests productes.

 

Sota la cooperativa Femmefleur, hi ha l’Eva, la Cristina, la Laia i la Clara. Van començar l’any 2011 amb una idea molt clara: volíem millorar el dia a dia de les dones, buscant solucions a problemes que fins al moment estaven desatesos. Començaren amb la distribució de la copa menstrual, un projecte que els va permetre conèixer molt d’a prop les necessitats que tenen moltes dones en relació a la menstruació. I una d’aquestes necessitats era un producte extern eficaç i còmode, i que no generés residus. Així va néixer Cocoro.

Les calces Cocoro són un nou producte extern per absorbir la menstruació i el flux vaginal. A la iniciativa li cal el recolzament econòmic per tirar endavant i és per això que ha sortit com a una campanya en plataforma verkani.

Es sol·licita una primera xifra per poder fabricar les primeres 1500 unitats.La proposta pot ser una millora per les dones.

Verkami. cocoro

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Internacional: ‘Istanbul Ombra’ demana al govern un pla per aplicar les pautes del Consell d’Europa / La Independent / Noticícies Gènere

Redacció Ameco Press En el context del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència...

Ca la Dona sense casa

Benvolgudes amigues, benvolguts amics, Ca la Dona, una casa per a dones i grups de...

Sara 1

*Campanya Defensores som Totes

OPINIÓ Fa alguns anys escrivia que m’era impossible pensar en una persona estimada desapareguda....