Dimarts 20 febrer 2024

Dimarts 20 febrer 2024

Barcelona: “Les nenes i els nens de Burkina Faso necessiten la millor educació / LaIndependent / Notícies Gènere

 

Masara Traore cantarà a la presentació: “Per un Futur Millor”, al casal de Bac de Roda, del Poblenou.

La nova associació “Per un futur millor”* es dedica a promoure  l’educació d’infants i joves a Ouagadougou (Burkina Faso), i es presenta per primera vegada al Poblenou, de la ma del seu fundador, Nicolas Carbonell, i d’Isa Moren, com a promotora de la mateixa al districte de Sant Martí.

 “Per un futur millor” es dedica a promoure  l’educació d’infants i joves a Ouagadougou (Burkina Faso), i es presenta per primera vegada al Poblenou, de la ma del seu fundador, Nicolas Carbonell, i d’Isa Moren, com a promotora de la mateixa al districte de Sant Martí.

S’oferirà música i dansa africana amb l’actuació de la reconeguda cantant burkinesa, Masara Traore, acompanyada d’uns dels músics del seu grup i El Petit Ballet de Barcelona presentarà dues coreografies, una de fusió intercultural africana i l’altra de tipus màgic amb les nenes del Petit Ballet.

alt

 

 

Tant el petit Ballet, com la cantant de Burkina que resideix a Barcelona, col·laboren de forma altruista en aquesta presentació. “Estic contenta de col·laborar en aquesta associació- comenta Masara- Crec que cal promoure l’educació de les joves generacions al meu país, ara més que mai. Actualment la situació és molt pitjor que quan jo era petita i anava a l’escola. Calia caminar molt per arribar-hi, però ara tenen l’amenaça del terrorisme Yihadista que prové de Mali. Cal col·laborar perquè les nenes i nens del meu país tinguin un futur millor. Necessiten el nostre suport”.

 

alt

En aquest acte es projectarà el vídeo resum – realitzat a Burkina l’any 2018- del projecte de  cooperació cultural de Petit Ballet de Barcelona i d’Isa Moren com a pedagoga i dinamitzadora.

“Per un futur Millor” fomenta l’educació igualitària entre nenes i nens, promou l’ensenyança laica, i proposa l’apadrinament d’estudiantat prometedor però de famílies sense mitjans.

Nicolas Carbonell, fundador de l’associació parlarà en aquest acte sobre els seus objectius. Al finalitzar es podrà exercir la solidaritat amb el projecte i a més degustar productes típics, tot mirant una exposició d’artesania.

 

*La nova associació es presentarà el dissabte 18 de gener,  a les 18 h

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Internacional – Estat Espanyol: #NoalTTIP / La Independent / Notícies Gènere

La campanya estatal #NoalTTIP, que agrupa tant les campanyes territorials com organitzacions socials, sindicals i...

¿Ets víctima de maltractament? Segueix aquests passos

És important que les dones que han estat o estan sent víctimes de violència de...

Drina Ergueta

700 mortes a l’any, avortament i hipòcrites a Bolívia

  OPINIÓ Després de l’anunci d’un projecte de llei que amplia les possibilitats legals d’interrompre...