Dimecres 29 maig 2024

Dimecres 29 maig 2024

Compartir

Barcelona: LABORATORI DE TESI La dimensió filosòfica de la tradició literàra en Simone Weil

El Seminari Filosofia i Gènere, del Grup de Recerca Consolidat Creació i Pensament de les Dones, organitza el laboratori de tesi* de Joan Nogués Gálvez, doctorand en Filosofia per la Universitat de Barcelona en el marc del programa Ciutadania i Drets Humans. La seva tesi doctoral, titulada “Dimensió filosòfica de la tradició literària en Simone Weil” i dirigida per Carmen Revilla Guzmán, analitza com Simone Weil utilitza en clau filosòfica textos que no pertanyen estrictament a l’àmbit del pensament sinó que s’inscriuen en la tradició literària.

En aquest sentit, reflexiona sobre la importància decisiva que tenen, per a la pensadora, l’èpica i la tragèdia. El laboratori de tesi, dirigit per Rosa Rius Gatell i coordinat per Georgina Rabassó, és una experiència d’innovació docent que consisteix a compartir els itineraris de recerca durant el període d’elaboració de la tesi doctoral.

*Dilluns 3 de març de 2014, 18h30, Seminari del Departament d’Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura, Facultat de Filosofia, Universitat de Barcelona

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona estand antimasclista ‘No és no’ . Ajuntament de Barcelona

Barcelona instal·la un estand antimasclista a la zona d’oci nocturn del Front Marítim sota...

Catalunya: “Vol que Catalunya esdevingui un Estat?” i “Vol que aquest Estat sigui independent?” / La Independent / Notícies gènere

ACN El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat aquest migdia (12.12.2013) l’acord...

ONU: Persisteix violència sexual relacionada amb conflictes al món / La Independent / Notícies Gènere

El dia 19 de juny, es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la...