Wednesday 26 June 2024

Wednesday 26 June 2024

Compartir

Barcelona: LABORATORI DE TESI La dimensió filosòfica de la tradició literàra en Simone Weil

El Seminari Filosofia i Gènere, del Grup de Recerca Consolidat Creació i Pensament de les Dones, organitza el laboratori de tesi* de Joan Nogués Gálvez, doctorand en Filosofia per la Universitat de Barcelona en el marc del programa Ciutadania i Drets Humans. La seva tesi doctoral, titulada “Dimensió filosòfica de la tradició literària en Simone Weil” i dirigida per Carmen Revilla Guzmán, analitza com Simone Weil utilitza en clau filosòfica textos que no pertanyen estrictament a l’àmbit del pensament sinó que s’inscriuen en la tradició literària.

En aquest sentit, reflexiona sobre la importància decisiva que tenen, per a la pensadora, l’èpica i la tragèdia. El laboratori de tesi, dirigit per Rosa Rius Gatell i coordinat per Georgina Rabassó, és una experiència d’innovació docent que consisteix a compartir els itineraris de recerca durant el període d’elaboració de la tesi doctoral.

*Dilluns 3 de març de 2014, 18h30, Seminari del Departament d’Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura, Facultat de Filosofia, Universitat de Barcelona

Més informació

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

sara_lovera

La Violació a cinc espanyoles

OPINIÓ L’atac criminal i la violació sexual a cinc turistes espanyoles la matinada del...

Només tres dones al nou Govern de Catalunya que inicia la transició nacional

Artur Mas ha escollit a només tres dones per formar part de l’actual Govern que,...

Mexico: Inaceptable la escalada de violencia contra manifestantes y prensa / Coordinación de Redes de Periodistas y Libertad de Expresión en CIMAC

Es deber de todas las autoridades garantizar el ejercicio legítimo a la libre expresión,incluido el...