Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Compartir

Barcelona: LABORATORI DE TESI Infància i malaltia en la literatura romanesa contemporània / La Independent / Notícies Gènere

 
El Seminari Filosofia i Gènere, del Grup de Recerca Consolidat Creació i Pensament de les Dones, organitza el laboratori de tesi d’Adina Mocanu, becària del Centre Dona i Literatura. La seva tesi doctoral, “Cuerpos dóciles.

 
Una lectura desde la infancia y la enfermedad”, dirigida per les investigadores del Centre Dona i Literatura, Helena González Fernández (Universitat de Barcelona) i Isabel Clúa Ginés (Universitat de València), analitza la construcció i la representació social del cos en la narrativa d’autoria femenina romanesa, a partir de dos eixos: la infància i la malaltia.  El laboratori de tesi, dirigit per Rosa Rius Gatell i coordinat per Georgina Rabassó, és una experiència d’innovació docent que consisteix a compartir els itineraris de recerca durant el període d’elaboració de la tesi doctoral. 
 

 

*Dilluns 12 de maig de 2014 a les 17h30. Seminari del Departament d’Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura, Facultat de Filosofia,Universitat de Barcelona, Barcelona

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar