exposicion-whiney-godoy-24

Compartir

Barcelona: Inauguració de l’exposició sobre la primera caravana de migrants de Centreamèrica / La Independent / Notícies Gènere

El proper dijous, 19 de desembre, a les 18,30h s’inaugurarà al Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’exposició fotogràfica “Un èxode sense Moisés” de la fotoperiodista hondurenya, Whitney Godoy.

L’acte comptarà amb la participació de Withney Godoy (1995), única fotoperiodista hondurenya que va acompanyar, des de l’inici, la primera caravana migrant que va sortir el 13 d’octubre de 2018 des de San Pedro Sula. Whitney relatarà la seva experiència i presentarà imatges inèdites sobre un èxode que li va ocasionar un fort impacte “a la universitat sempre havia escoltat que un periodista ha d’estar al costat dels desprotegits, però mai vaig pensar que aplicar-ho seria tan dur.”

A més la fotoperiodista també parlarà sobre l’augment dels feminicidis en el seu país. L’acte està organitzat pel grup de treball de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes, i l’exposició es podrà visitar a la seu de Barcelona (Rbla. Catalunya, 10, pral) fins el mes de febrer.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Alícia Oliver

Alícia Oliver

Periodista i activista feminista. Coordinadora de la Xarxa Europea de Dones Periodistes i de la Red Internacional de Periodistas con Visión de Género

També et pot interessar