IIICongreso

Barcelona: III Congrés Internacional “Género, Ética y Cuidado. Visibilizando la violencia hacia las mujeres en el embarazo” / La Independent / Notícies gènere

Es publica el programa definitiu del III Congrés Internacional “Género, Ética y Cuidado. Visibilizando la violencia hacia las mujeres en el embarazo”, que tindrà lloc del 16 al 18 de maig de 2018 al CaixaForum de Barcelona. L’objectiu d’aquest congrés ( inscripcions ja tancades ) és conceptualitzar, fer visibles i abordar les situacions de violència que es produeixen durant l’embaràs a través d’un diàleg amb professionals sobre les millors maneres d’aproximar-se a la detecció i al tractament d’aquestes situacions de violència de gènere.

 

 

L’activitat comptarà amb diferents taules rodones a més de les conferències de Fina Birulés, Josefina Goberna i Elena Losada (ADHUC—Universitat de Barcelona), Lina Meruane (New York University), Carme Adán (Comisión de Xénero do Consello da Cultura Galega) i Helen L. Watson (matrona).

Aquest congrés està coorganitzat amb ADHUC—Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat, el projecte RecerCaixa EU COST Action IS1405 i el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

 

Programa (ESP)

*CONGRÉS Dimecres 16 a divendres 18 de maig de 2018 a CaixaForum Barcelona ( Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8.  Barcelona )
Organització: ADHUC—Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat;
Projecte RecerCaixa Prevenció i detecció de les violències de gènere durant l’embaràs: de la violència masclista a la violència obstètrica

Amb la col·laboració de: Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad; SGR Creació i pensament de les dones

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar