Dijous 22 febrer 2024

Dijous 22 febrer 2024

Barcelona: III Congrés Internacional “Género, Ética y Cuidado. Visibilizando la violencia hacia las mujeres en el embarazo” / La Independent / Notícies gènere

Es publica el programa definitiu del III Congrés Internacional “Género, Ética y Cuidado. Visibilizando la violencia hacia las mujeres en el embarazo”, que tindrà lloc del 16 al 18 de maig de 2018 al CaixaForum de Barcelona. L’objectiu d’aquest congrés ( inscripcions ja tancades ) és conceptualitzar, fer visibles i abordar les situacions de violència que es produeixen durant l’embaràs a través d’un diàleg amb professionals sobre les millors maneres d’aproximar-se a la detecció i al tractament d’aquestes situacions de violència de gènere.

 

 

L’activitat comptarà amb diferents taules rodones a més de les conferències de Fina Birulés, Josefina Goberna i Elena Losada (ADHUC—Universitat de Barcelona), Lina Meruane (New York University), Carme Adán (Comisión de Xénero do Consello da Cultura Galega) i Helen L. Watson (matrona).

Aquest congrés està coorganitzat amb ADHUC—Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat, el projecte RecerCaixa EU COST Action IS1405 i el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

 

Programa (ESP)

*CONGRÉS Dimecres 16 a divendres 18 de maig de 2018 a CaixaForum Barcelona ( Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8.  Barcelona )
Organització: ADHUC—Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat;
Projecte RecerCaixa Prevenció i detecció de les violències de gènere durant l’embaràs: de la violència masclista a la violència obstètrica

Amb la col·laboració de: Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad; SGR Creació i pensament de les dones

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El VII Premi Terenci Moix de Narrativa Gai i Lèsbica per a Isabel Franc

   L’escriptora Isabel Franc s’ha endut el VII Premi Terenci Moix de Narrativa Gai i...

TeN’adones: Cicle Sociocultural pel Dia de les Dones. Espai Jove La Fontana

  TeN’adones.  Cicle Sociocultural pel dia de les Dones  

...

Les espanyoles voten més per partits de dreta

   26J    Investigació del CIS revela que senten més simpatia pel PSOE Les dones...