Diumenge 25 febrer 2024

Diumenge 25 febrer 2024

Compartir

Barcelona: Feministes per la Independència debaten amb Marta Selva / La Independent / Notícies gènere

Serà aquest dijous 13 d’octubre, a Ca la Dona, en un debat que porta per títol “Experiència de les dones en l’exercici del poder”.

En declaracions a La Independent, Selva afirma que “és fonamental posar les dones en el carrer principal de la política per a la construcció de qualsevulla opció d’un nou país”.

L’actual Codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones i professora de cinema a la URV,  parlarà des de la seva experiència – com a presidenta que fou de l’ ICD- de l’ exercici del poder, amb la vista posada en la futura República catalana. Beatriu Masià presenta i modera el debat.

 

    marta selva

 

 

 

 

 

Marta Selva Masoliver és llicenciada en història Moderna i Contemporània per la UAB, professora de Teoria i Anàlisi del Film i la Televisió de la URV i professora de màsters i diplomatures, així com tutora dels treballs de fi de grau.  A banda de la Codirecció, abans esmentada, de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona des de 1993-2003 i 2011-2015, és membre de la cooperativa Drac Màgic i  col·laboradora en diversos mitjans de comunicació com a analista política.

Entre 2003 i 2010 va ocupar el càrrec de Presidenta de l’Institut Català de les Dones. Durant el seu mandat va ser aprovada la Llei catalana de Dret de les dones a eradicar la violència masclista, així com el protocol marc d’actuació.

Feministes per la Independència, des de la voluntat de treballar  per “un nou país lliure, independent i feminista”, estan organitzant periodicaments debats semblants a fi de reflexionar sobre si ” Són possibles pràctiques feministes dins les institucions patriarcals?”

 

 

*Ca la Dona, carrer de Ripoll 25, dijous 13 d’octubre, a les 18:30h de la tarda.

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Victoria Combalía publica una magnífica biografía de Dora Maar, fotógrafa, amant i musa de Picasso

Portada del llibre “Dora Maar. Más allá de Picasso” de Victoria Combalía. CIRCE Ediciones, 2013...

El TSJ avala la prohibició del burca als equipaments de titularitat municipal de Lleida

FLAIX El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya avala a l’Ajuntament de Lleida en la...

Barcelona: Crear consciència contra la Violència / La Independent / Notícies Gènere

Des de l’any 2005, la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere convoca anualment, al...