Divendres 19 juliol 2024

Divendres 19 juliol 2024

Compartir

Barcelona – Euromediterrània: SEMINARI Trobada RUSEMEG: recerca, gènere i Mediterrània / La Independent / Notícies gènere

 

El Centre Dona i Literatura acollirà la quarta edició del Seminari Itinerant del RUSEMEG* (Réseau Universitaire et Scientifique Euro-Méditerranéen sur le Genre et les femmes), que aplega investigadores i doctorandes interessades a estudiar qüestions relacionades amb el gènere a la zona euromediterrània.

Aquesta quarta trobada, titulada “Genre et récit”, vol proposar debats que interrelacionin el gènere amb la narració, oral i escrita, des del punt de vista dels estudis culturals, històrics, literaris i cinematogràfics. Hi participaran investigadores del Marroc, Tunísia, França i Algèria, com ara Karine Lambert, Zohra Mezgueldi, Fatma Oussedik o Michèle Riot-Sarcey, a més de Joana Masó, Katarzyna Paszkiewicz i Marta Segarra, del Centre Dona i Literatura. El seminari es complementarà amb un debat amb associacions de dones, a l’Institut Europeu de la Mediterrània, i amb un taller de tesi en què doctorandes i doctorands de França, Tunísia, Marroc, Algèria i Catalunya exposaran la seva recerca i debatran amb el professorat participant. La llengua vehicular del seminari serà el francès.

 

*Dijous 5 i divendres 6 de febrer de 2015. Sala Gabriel Oliver, Edifici Josep Carner, Universitat de Barcelona. Gran Via de les Corts Catalanes, 585. Barcelona
Organitzen: RUSEMEG, Centre Dona i Literatura. Amb la col·laboració de l’IEMed

 

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La Ruta Pacífica de las Mujeres denuncia l’assassinat d’ Ana Fabricia Córdoba

FLAIX Ana Fabricia era integrant de la Ruta Pacífica de les Dones des del 2001,...

Ara que ha arribat el 8 de març

OPINIÓ Què ha de passar quan sistemàticament se’t considera l’hòstia i el rei de...

“Som dones que portem una motxilla de sabers per sumar a la ciutat”

Per Ana Martínez, periodista XEDP Ana Lucía Olivos Pairazamán és politòloga, especialitzada en migració,...