Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Barcelona: El repte de la diversitat afectiva i sexual, un tema pendent / La Independent / Notícies gènere

El 14 de juny s’ha realitzat la jornada “Diversitat afectiva i sexual, un repte per al món local” en el marc del programa LGTBI impulsat per la Diputació de Barcelona, que busca promoure el valor de la diversitat sexual i sensibilitzar la ciutadania, als agents socials i als mitjans de comunicació sobre el model hegemònic heterosexual i les discriminacions que sobre aquest tema pateixen moltes persones.

Durant les jornades.

El diputat d’Igualtat i Ciutadania, Antoni Garcia, ha ressaltat “l’aposta de la Diputació per oferir als ens locals suport per a la implementació de polítiques d’igualtat”, mentre que el diputat d’Educació, Rafael Homet, ha afirmat que és clau el paper de l’educació ja que “cada alumne és diferent, l’entorn és fonamental i les emocions són centrals en els aprenentatges”.

La jornada tingué lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison i hi van participar més de 130 persones, que van compartir reflexions promogudes pel sociòleg Lucas Platero, expert en estereotips de gènere i identitats, així com experiències educatives, amb la finalitat de donar suport al món local en el desplegament i aplicació de polítiques públiques LGBTI.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar