Divendres 09 juny 2023

Divendres 09 juny 2023

Barcelona: El poble gitano, un holocaust oblidat / La Independent / Notícies Gènere

 

L’associació de dones Veus Gitanes / Romane Glasura, conjuntament amb el Museu d’Història de Barcelona, i amb Motiu del Dia Internacional de les Víctimes de L’Holocaust, organitza un Seminari “Samudaripen. El poble gitano, un holocaust oblidat” que se celebrarà el pròxim 26 de Gener a les 17.30 hores, al Museu d’Història de Barcelona / MUHBA (Plaça del Rei).

 

 

 

Aquest seminari s’emmarca dins del projecte “La Barcelona deportada”. Contempla diferents conferències d’expertes, debats i comptaran amb el testimoni de Raymond Gureme, gitano supervivent de l’holocaust. A més a més estrenen el documental “Samudaripen” (l’holocaust oblidat), produït per Veus Gitanes/Romane Glasura, que explica les vivències d’un grup de dones gitanes que viatja a Polònia l’estiu del 2014 per a commemorar el 70 aniversari de les víctimes de l’holocaust gitano.

 

 

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Alemanya: Un pare decideix posar-se vestits de dona per donar suport al seu fill / La Independent / Notícies gènere

AEDH: Spanish government withdraws draft law restricting abortion

tere moll

Pors