Compartir

Barcelona: Debat ‘Comunicación y género, ¿asignatura pendiente?’ / La Independent / Notícies gènere

 

El 17 de maig al CPC*, el grup Lean in Barcelona organitza la taula rodona ‘Comunicación y género, ¿asignatura pendiente?’ per parlar sobre la situació actual de la comunicació des del punt de vista de gènere. 

Estem progressant cap a una representació conscient del gènere en l’àmbit de la comunicació?

 

La taula rodona serà moderada per la periodista i membre de Lean in Barcelona, Esther Sardans, i comptarà amb la participació de 4 professionals de la comunicació: l’escriptora, professora de literatura a la Universitat de Barcelona i diputada del Parlament de Catalunya, Laura Borràs; la periodista i redactora a la secció d’Economia de La Vanguardia, Mar Galtés; la periodista, crítica de televisió a l’Ara i col·laboradora als Matins de Catalunya Ràdio, Mònica Planas i la fundadora d’ aPortada Comunicació i CultHunting, Cristina Salvador.

El grup Lean in Barcelona està format per professionals que treballen de manera conjunta per intercanviar idees i experiències relacionades amb temes de gènere i lideratge, promoure la igualtat des de l’empoderament individual dels seus integrants i fomentar el networking a la ciutat de Barcelona.

 

*L’acte tindrà lloc el dijous 17 de maig a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10).

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar