Dimarts 21 març 2023

Dimarts 21 març 2023

Compartir

Barcelona: Conversa Dones i Treball al Col·legi d’Advocats / La Independent / Notícies gènere

La Comissió de Dones Advocades i el Fòrum Feministes de Catalunya, organitzen la taula Rodona: “Conversa Dones i Treball” al Col·legi d’Advocats de Barcelona*

Ambdues organitzacions plantegen aquesta taula perquè estan preocupades per la situació socio-laboral  de les dones,  que pateixen especial i directament la situació de crisi. D’una banda són les primeres que perden llocs de treball, tenen feines més precàries, cobren  menys que els homes per feines similars i estan veien disminuir els seus drets dia a dia. Volen plantejar que fer, i com aconseguir canvis que afavoreixin a les dones.

A la Taula hi seran com a ponents: Teresa Blasi Gacho, Advocada  Laboralista, de la Comissió Dones Advocades; i  Consuelo Chacartegui Jávega, Professora Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat Pompeu Fabra.  Moderarà: Argelia Queralt Jiménez, Directora Editorial d’Agenda Pública.  I també intervindran Pilar Rebaque Mas, Advocada i de la Comissió Dones Advocades i Gemma Lienas Masot, escriptora i del Fòrum Feministes de Catalunya.

 

* 18 de setembre a les 19 hores. C/ Mallorca 283, sala 62 (6ª Planta)

Millor realitzar inscripció abans.  Contacte: Mar Morón, comissions@icab.cat . L’assistència és lliure i gratuïta [+info a Comissió]

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar