Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Compartir

Estat Espanyol: Informe Cear, sobre discriminació de Persones Refugiades i Lgtb / La Independent / Notícies Gènere

La Comissió Espanyola d’Ajuda a les Persones Refugiades (CEAR), ha publicat recentment, un informe sobre la persecució que estan patint les persones que pertanyen al els col·lectius LGTB, en diferents llocs del món, alhora que fan visible les grans dificultats que troben a l’Estat Espanyol a l’hora de manifestar els seus drets, amb por al rebuig i a patir una doble discriminació per la pertinença als diferents col·lectius.

 

  

 Foto:gente con ganas de vivir

 

En països com, Hondures, Iran, Rússia o Camerun, aquestes persones es veuen obligades a migrar i a sol·licitar en molts casos protecció internacional.

El passat dilluns 9 de gener 85 entitats socials, entre elles CEAR, han presentat una petició perquè el ministre de l’Interior, compareixi al Parlament Espanyol, a fi d’explicar la política migratòria a Ceuta i Melilla.

Aquestes entitats, denuncien la vulneració dels drets humans, infringint la normativa Internacional i Comunitària, que l’Estat Espanyol està obligat a respectar.

Informe

Entitats signants

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar