Dimarts 21 març 2023

Dimarts 21 març 2023

Compartir

Barcelona: Conferència. Hannah Arendt: l’art de llegir el present / La Independent / Notícies gènere

Amb la participació de: Fina Birulés, Martine Leibovici i Matías Sirczuk

El CCCB i l’Institut d’Humanitats de Barcelona, en col•laboració amb el Centre de recerca ADHUC i el Seminari Filosofia i Gènere, organitzen “Hannah Arendt: l’art de llegir el present” el proper 18 de desembre de 2017 a les 18h30. Què ens diria Arendt sobre el debat actual al voltant de la postveritat o la construcció de fets alternatius? Com podem articular avui la relació entre llibertat política i veritat?

 

 

Fina Birulés i Martine Leibovici, dues grans coneixedores de l’obra de Hannah Arendt, conversaran sobre aquestes qüestions amb motiu de la presentació de la col•lecció “El arte de leer”, d’Eudeba i Katz Editores. La col•lecció explora com diversos autors i autores han llegit la tradició de pensament en la qual s’inspiren o amb la qual discuteixen. Els dos primers volums estaran dedicats a Hannah Arendt i Jacques Rancière.

 

*Cal comprar entrada. Per a més informació, cliqueu aquí.Dilluns 18 de desembre de 2017 a les 18h30 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, C/ Montalegre 5. Barcelona
Organització: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Institut d’Humanitats de Barcelona amb la col•laboració d’ ADHUC—Centre de Recerca Teoria, gènere i sexualitat i Seminari Filosofia i Gènere

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar