Dimarts 28 maig 2024

Dimarts 28 maig 2024

calala

Barcelona: Calala repartirà 20.000 € a grups de dones de l’Estat Espanyol i de l’Amèrica Llatina / La Independent / Notícies Gènere

Lliurarà els diners recaptats el 2013 i inicia la seva campanya de recullir fons d’aquest any a l’espera d’augmentar en 4.000 € el suport. Una forma de fer front a les retallades del 50% en ajudes estatals per a la igualtat.

 “Volem renovar el nostre suport a les organitzacions que es van beneficiar del nostre programa de donacions el 2013, i ens agradaria estendre’l a més grups”, assenyala  Calala en un comunicat en què demana aportacions per a la nova gestió de sostenibilitat de moviment de dones.

Com a producte de les aportacions aconseguides el 2013, enguany es repartiran 10.000 € a xarxes i grups de dones de l’Estat Espanyol i la mateixa suma està destinada al seu Programa d’Organitzacions de dones de Llatinoamèrica i el Carib.calala 2

Les agrupacions que a l’Estat Espanyol van rebre suport l’any passat són: Tamaia-Viure Sense Violència; La Fondona, Fons de Documentació Feminista/LGTBI/Queer; Mujeres con Voz; Brujas Migrantes; grupo de trabajadoras del hogar de Sevilla; y la Red de Mujeres Latinoamericanas y del Caribe en España.

A Amèrica es va lliurar diners a la Colectiva Juvenil Feminista del Salvador, el Foro de Mujeres por la Vida de Honduras y el Grupo de Mujeres Ixchel de Guatemala.

Calala

Col·labora aquí

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

MANIFIESTO: PACTO NACIONAL POR LA VIDA, LA LIBERTAD Y LOS DERECHOS DE LAS MUJERES

A LA OPINIÓN PÚBLICA Desde hace 12 años, en el país se observa una sistemática...

El 80% de les persones refugiades són dones i infants

El dimecres 20 de juny es recorda el Dia de les persones refugiades i en...

Catalunya: Formació: ‘Violència masclista i drets de les adolescents’/L’Institut Català de les Dones

Dijous, 21 de novembre de 8:30 a 14:30 hFormació: ‘Violència masclista i drets de les...