Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Badia del Vallès diu prou a la violència de gènere a través de les i dels més joves

 

Badia del Vallès va commemorar la Diada Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, amb un acte ple de simbologia. La joventut i la infància del municipi van alçar la seva veu a través de la música, el ball i les cançons, en un Auditori Municipal ple de gom a gom.

 

 

 La celebració va ser una al·legoria a la conscienciació del jovent envers la violència de gènere. Multitud de persones van ser testimonis d’una reflexió molt profunda que van fer les i els més petits, la futura ciutadania de les nostres societats, a través de frases, pancartes i parlaments que van escriure per a l’ocasió.

 Per la seva banda, la regidora d’Igualtat, Montserrat Carbonell, a través de la lectura del Manifest Institucional, va promulgar un missatge de rebuig a la violència i va explicar el camí  que des de les administracions públiques s’està recorrent entorn a aquesta problemàtica. Tanmateix, va aprofitar per presentar el nou CIRD (Centre d’Informació i Recursos per a Dones), un servei situat a l’edifici del Molí, en el qual es pretén donar una atenció individualitzada i integral a totes les dones del municipi.

 La Diada Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones és un homenatge a totes les dones que arreu del món pateixen la violència masclista, ja sigui física, psicològica, econòmica i/o simbòlica. Alhora, l’acte també pretén retre homenatge a totes aquelles dones que arreu del món diuen prou. A aquelles que aconsegueixen construir relacions lliures, a les que lluiten pels drets de les dones i a les que alcen la seva veu en nom de les que no poden parlar.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar