Dimarts 21 març 2023

Dimarts 21 març 2023

Compartir

acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones del Parlament de Catalunya

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha participat avui en l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones, organitzat pel Parlament de Catalunya. En la seva intervenció, la consellera ha destacat que “Catalunya ambiciona a ser un referent europeu en l’àmbit de la igualtat i ja hem donat passos ferms en aquest sentit, però ara en donarem un més amb la propera aprovació per part del Govern de la Generalitat de l’Avantprojecte de llei per a la igualtat efectiva entre homes i dones”.

La consellera ha afirmat que aquesta nova normativa “garantirà l’aplicació pràctica i efectiva del dret a la igualtat reconegut en els textos legals i permetrà avançar en l’eliminació del sexisme de les estructures socials, culturals, econòmiques i polítiques”.

Per acabar Munté ha fet una crida a “unir esforços per construir aquest país més lliure i més just que desitgem i que, per tant, haurà de ser també més igualitari. Si volem podem i com volem podrem”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar