medicaments

Compartir

Veneçuela: recollida de medicaments / LA INDEPENDENT / Notícies Gènere

L’Associació Catnova ha posat en marxa la campanya Curem a Veneçuela, basada en la recollida de medicaments contemplats en una llista elaborada d’acord amb les indicacions de metges experts de Veneçuela, que col·laboren amb el projecte.

Amb aquesta campanya, ideada per María de Lourdes Viso, es proporcionen els fàrmacs indispensables per a alguns centres estratègics de Caracas que, al seu torn, els distribueixen o redirigeixen a la població veneçolana que sofreix malalties com a càncer, VIH i hemofília i no els poden aconseguir.

Una altra manera de col·laborar amb la campanya és fent donacions, mitjançant crowfunding, per a la compra exclusiva de medicaments a l’ONG Farmamundi, i per a pagar els enviaments a Veneçuela.

Segons la Federació Farmacèutica Veneçolana (Fefarven) s’estima que vuit de cada deu medicaments no estan disponibles en les farmàcies. I també apunten que l’escassetat se situa en un 90% en el cas dels fàrmacs d’alt cost.

 

enviament

Suport des de Barcelona
L’Associació Catnova treballa, des del 2006, en la inclusió social i ocupacional de persones vulnerables, especialment migrants de Llatinoamèrica, dones i persones majors de 45 anys.

Després d’una experiència de més d’una dècada col·laborant amb persones en risc d’exclusió social, tant a Barcelona com a l’exterior, Catnova concentra ara els seus esforços en el projecte “Curem a Veneçuela”, col·laborant amb la difusió i recollint fons per enviar directament als parteners de Veneçuela, els medicaments necessaris.

Més informació: catnova@catnova.cat

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Alícia Oliver

Alícia Oliver

Periodista i activista feminista. Coordinadora de la Xarxa Europea de Dones Periodistes i de la Red Internacional de Periodistas con Visión de Género

També et pot interessar