Diumenge 24 setembre 2023

Diumenge 24 setembre 2023

València: La Direcció General de la Dona i per la Igualtat sol·licita al Ministeri Fiscal actuacions sobre els “cursos de prostitució”

La Direcció General de la Dona i per la Igualtat , amb data 11 de maig ha enviat un escrit a Intersindical Valenciana en resposta a la denuncia feta pera quest sindicat sobre els “cursos” per a prostituir-se* que s’anunciaven als voltants de les facultats de la Universitat de València.

En l’escrit la Direcció General diu: “En relació amb la denúncia presentada per Vostè el dia 8 maig 2012 relativa a l’organització i publicitat d’un “curs de prostitució professional”, l’informem que aquesta Direcció General ha posat en coneixement del Ministeri Fiscal els fets esdevinguts, i s’ha sol·licitat l’inici d’actuacions en el cas que aquests siguin constitutius de delicte. Així mateix s’han iniciat les actuacions pertinents perquè la referida publicitat sigui retirada immediatament”.

* Llegiu article relacionat: “Cursos” per aprendre a prostituir-se

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

sara_lovera

Eleccions a Mèxic 2012 (III): Una sentència judicial obliga els Partits a complir la quota de Gènere

       Cap més excusa, cap més trampa, cap més pregunta enganyosa respecte a...

tere moll

Alerta feminista permanent

  OPINIÓ L’estiu ha estat terrible per a les dones. Les notícies sobre fets excretables...

Estat espanyol: 877 dones assassinades per violència masclista des de 1999

877#DONES ASSASSINADES DES DE 1999 PER #TERRORISMEMASCLISTA 50#DONES ASSASSINADES 2012 EN #EESPANYOL #ANAMATO i #XARXESSOCIALS...