lunes 05 junio 2023

lunes 05 junio 2023

València: La Direcció General de la Dona i per la Igualtat sol·licita al Ministeri Fiscal actuacions sobre els “cursos de prostitució”

La Direcció General de la Dona i per la Igualtat , amb data 11 de maig ha enviat un escrit a Intersindical Valenciana en resposta a la denuncia feta pera quest sindicat sobre els “cursos” per a prostituir-se* que s’anunciaven als voltants de les facultats de la Universitat de València.

En l’escrit la Direcció General diu: “En relació amb la denúncia presentada per Vostè el dia 8 maig 2012 relativa a l’organització i publicitat d’un “curs de prostitució professional”, l’informem que aquesta Direcció General ha posat en coneixement del Ministeri Fiscal els fets esdevinguts, i s’ha sol·licitat l’inici d’actuacions en el cas que aquests siguin constitutius de delicte. Així mateix s’han iniciat les actuacions pertinents perquè la referida publicitat sigui retirada immediatament”.

* Llegiu article relacionat: “Cursos” per aprendre a prostituir-se

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Mayor Oreja lidera un moviment dins del Parlament Europeu contra l’avortament

Barcelona – Nepal: 8 xefs cuinen per dones del Nepal pel 8M / La Independent / Notícies gènere

Mujeres víctimas de violencia de género: una huelga de hambre silenciada-Berta Cao *