Compartir

UE: Més de 70 eurodiputats i eurodiputades alerten sobre la campanya “Hazte oir” / La Independent / Notícies gènere

Com a reacció a la campanya del bus de l’organització “Hazte oir” que propaga un missatge transfòbic, més de 70 eurodiputades i eurodiputats de diferents grups polítics del Parlament Europeu han enviat una carta a la Comissària Vera Jourova denunciat aquest atac a la comunitat transgènere.

Les eurodiputades i eurodiputats sostenen que la campanya incita a l’odi i constitueix una greu violació dels principis fonamentals de la Unió Europea.

Han emès una carta, per iniciativa de les eurodiputades, Lola Sánchez Caldentey, Iratxe García Pérez i Ernest Urtasun que demana a la Comissària que urgeixi al Govern espanyol a retirar l’estatus d ‘ “organització d’utilitat pública” que ara ostenta aquesta plataforma i que li permet beneficiar-se d’excepcions fiscals i beneficis. També demana que se li retiri immediatament qualsevol tipus de subvenció pública i reclama a la Comissió Europea que demani a les Nacions Unides que li retiri la condició d’organització amb estatus consultiu.
 
La carta acaba amb la crida que campanyes com aquesta no tornin a repetir-se ja que deixen a les i als  menors en un estat de completa indefensió i qüestionen greument els pilars fonamentals de tolerància i de coexistència democràtica.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar