Diumenge 02 abril 2023

Diumenge 02 abril 2023

Compartir

Sobre art i pensament. Derrida i Mar Arza en edició de Joana Masó /La Independent/notícies gènere

Aquest llibre-catàleg ha estat publicat amb motiu de l’exposició de l’artista organitzada pel Museu Molí Paperer de Capellades del 24 de març al 26 de maig de 2013, dins del marc del festival MAV-Mujeres Artes Visuales, i coeditat per Duoda-UB.

Joana Masó, investigadora del Centre Dona i Literatura, acaba de coeditar dues publicacions que reflexionen sobre la relació de l’art contemporani amb el pensament crític, la lectura i l’escriptura.La primera és el volum Artes de lo visible (1979-2004), coeditat amb Ginette Michaud i Javier Bassas, que recull un gran nombre de textos que el filòsof francès Jacques Derrida va dedicar a la qüestió de l’art i l’estètica, principalment al dibuix, la pintura, la fotografia, el cinema i el vídeo, durant els anys 80 i 90. El llibre, que es publicarà pròximament en francès a La Différence, s’ha publicat en traducció espanyola i portuguesa, i comptarà també amb una edició en anglès. La segona publicació és el llibre-catàleg Mar Arza. Incís…, dedicat a llegir l’obra recent de l’artista, amb assaigs de Faith Wilding, Carmen Pardo, Cristian Añó i de les comissàries i editores del llibre, Assumpta Bassas i Joana Masó.

Més informació

i Museu Molí Paperer de Capellades

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar