Divendres 09 juny 2023

Divendres 09 juny 2023

Compartir

21ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona: Dijous 11 d’abril: El domini dels sentits

 Un film al voltant del desig femení


Dijous 11 d’abril, Anna Petrus presenta El domini dels sentits, un film col·lectiu dirigit per Judith Colell, Isabel Gardela, Teresa Pelegrí, Núria Olivé-Bellés i Maria Ripoll.

El film, que forma part del programa La història que el cinema destapa, organitzat conjuntament amb l’SGAE i la Fundació Autor, reflecteix la posada en escena de la mirada femenina sobre el desig i l’erotisme de la dona.

Diu Anna Petrus: “L’any 1996 vaig arribar a Barcelona per estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra. Venia de Menorca, d’una família amant del cinema però d’un territori on les pel·lícules que arribaven a la cartellera eren gairebé exclusivament les de les majors. Començava doncs per a mi un llarg viatge a la descoberta apassionant d’altres formes de fer i entendre el cinema.

Aquell mateix any, cinc joves cineastes catalanes dirigien un film col·lectiu, El domini dels sentits, treball que, vist des de la sedimentació del temps, penso que és simptomàtic tant de la manca de referents immediats pel que fa a mirada femenina sobre el desig i l’erotisme de la dona, com de l’entusiasme per la creació i l’experimentació d’aquella nova fornada de cineastes.”

Per a més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Argentina: El primer curs acreditat per INAP: “La comunicació i les tecnologies digitals amb enfocament de DDHH

Violències masculines

ÀUDIO – “Noviazgos no violentos”