Dilluns 05 juny 2023

Dilluns 05 juny 2023

Séxulas … Qui diu que el sexe és només amb amor?

Tots els divendres des de l’1 de juny i a les onze de la nit, Abrapalabra Teatre presenta a Cincómonos Espai D’Art a Barcelona una nova proposta escènica. Fa quatre mesos Noelia Lleixà i Nathalia Paolini van gestar-ne la idea, després de mesos de lectura de literatura eròtica i d’ una tria, arriba ara Sexulas amb la idea que es converteixi en un espectacle nou a cada temporada.

Aquesta obra, barreja de teatre, literatura i poesia, parla sense embuts del mite de la sexualitat femenina.

En un Ring de boxa, els personatges prenen vida, comença la lluita cos a cos, els rounds se succeeixen un darrere l’altre desvetllant una sexualitat de vegades descarnada, transgressora, de vegades poètica. La dona subjecte té la paraula, explora, demana, desitja, posseeix, crida i reclama el seu dret a sentir plaer.

Com un gest de complicitat al distanciament brechtià, tot passa dins de l’escenari, les actrius no són els personatges sinó que prenen el rol que li correspon en cada moment. Els cartells de cada round anuncien el que porta l’escena següent.

Dues actrius, sis personatges. Una posada en escena fresca i atrevida composta per fragments de textos de diversos autors (Oliverio Girondo, Julio Cortázar, Jose Gabriel Nuñez i Josep Benítez) en  versió lliure.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Comissió 8 març del moviment feminista: Per què fem vaga?

Catalunya: El CPC fa un homenatge a Margarita Rivière / La Independent / Notícies Gènere

Dones, poder i igualtat al segle XXI: per una gran aliança global