Dimarts 23 abril 2024

Dimarts 23 abril 2024

Compartir

Serveis La Independent

La Independent-Serveis ofereix a qui interessi un ampli ventall de serveis a mida. L’especialització en comunicació amb visió de gènere fa de La Independent una agència d’avantguarda en el sector de la informació.

 

 

 

 

Serveis d’informació i comunicació

Comptem amb periodistes en diverses especialitats i amb formació en visió de gènere per al seguiment puntual de notícies o esdeveniments i per  a tasques de gabinet de comunicació; comptem també amb fotoperiodistes i realitzadores/rs audiovisuals; col·laborem en l’edició de materials informatius i de comunicació (revistes, newsletters)  i publicacions (informes, estudis,  llibres) en formats tradicionals i digitals; oferim serveis de corresponsalia així com de relatoria.

 

Serveis de gestió

Organitzem conferències, debats, jornades i congressos; activitats de formació: cursos i tallers; exposicions, cicles de cinema…

 

Serveis d’assessorament

Col·laborem en el disseny, desenvolupament i implantació d’estratègies  amb perspectiva de gènere amb l’objectiu global d’assolir una societat més equitativa  i  lliure de discriminacions en els àmbits de la formació, la comunicació i les organitzacions.

 

A qui poden interessar els serveis de La Independent ?

Mitjans de comunicació, agències de comunicació, publicitat i de relacions públiques;  insitucions públiques de govern: local, comarcal, supracomarcals, nacional, estatal i internacional; organismes públics i privats: fundacions, instituts, cambres de comerç;  entitats, associacions i organitzacions no gobernamentals; centres educatius: escoles, instituts i centres de formació ocupacional i professional; universitats i grups de recerca; empreses.

 

 info@laindependent.cat

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: I Jornades de Fotografia Social / La Independent / Notícies gènere

    Comencen les I Jornades de Fotografia Social, del 25 al 28 de març...

Colòmbia: Cal comptar amb les dones per a la pau i la democràcia

Ana Milena Gonzales i Adriana Benjumea al Parlament de Catalunya Els Diàlegs de Pau entre...

Reivindicació de la Vaga de la Cura

Entre les diverses opinions que han circulat per facebook, la Independent ha recollit aquesta de...