Dissabte 25 març 2023

Dissabte 25 març 2023

Compartir

Com gestionen el temps les families a Catalunya?

 
“Els usos del temps en families catalanes: entrevistes i experiències viscudes”
> Edita: Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania . Departament d’Acció Social i Ciutadania. Generalitat de Catalunya
> Producció: Llibre
> Any: 2010

El  llibre dona a conèixer, a partir d’entrevistes a diverses famílies  que viuen a Catalunya, diferents  usos del  temps. Ho fa donant la paraula al conjunt de membres que integren les diferents unitats familiars entrevistades. Les experiències i opinions, expressades amb  absoluta espontaneïtat,  són un reflex dels canvis socials que estem vivint.

 

Les reflexions de les persones entrevistades serviexen de referència sobre com gestionar de forma  satisfactoria el nostre propi temps. Els usos del temps en famílies catalanes: entrevistes i experiències viscudes parteix d’un estudi sociològic encarregat pel mateix departament d’Acció Social. Les dades estadistiques es transformen aquí en experiencies personals que reflecteixen la pluralitat formes de convivència i organització familiar possibles.

 

El llibre ha estat coordinat per la vicepresidenta de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (XIDPIC.CAT-XIPVG), Tona Gusi, amb les les periodistes Marga Solé, Montse G. Sosa i Maria Dolors Viñas, i les fotoperiodistes Amada Santos i Li Zompantli.

Noticia de la presentaciço del llibre publicada per La Independent
Cal posar en el centre de la vida a les persones

 

“Els usos del temps en famílies catalanes”
Consulta el llibre

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar