Dimarts 20 febrer 2024

Dimarts 20 febrer 2024

SELECCIÓ DE PARTICIPANTS PER A LES ESTADES SOLIDÀRIES 2011

 

  SELECCIÓ DE PARTICIPANTS PER A LES ESTADES SOLIDÀRIES 2011

Cooperacció ONG pel Desenvolupament, compromesa amb un món marcat pels valors d’igualtat, justícia i democràcia on l’empoderament de les dones ha de ser l’eix i motor imprescindible dels canvis.

Cooperacció ha començat a seleccionar les persones interessades en conèixer la realitat dels països del Sud i de les organitzacions de dones amb les què treballa. Les Estades solidàries de Cooperacció permeten  veure com treballen aquestes organitzacions i conviure amb les persones que participen en els projectes que s’estan duent a terme, tot intercanviant experiències professionals, formatives i humanes.

  • Estada

Les Estades es fan en alguns dels països on treballa Cooperacció: El Salvador i Nicaragua durant els mesos de juliol i agost i tenen una durada aproximada d’un mes. S’organitzen en grups petits (6 persones com a màxim) que s’allotgen en famílies, locals comunitaris o albergs. El viatge, l’assegurança i la resta de despeses van a càrrec de cada participant (pressupost orientatiu 1.500 euros, vol inclòs).  

  • Selecció

Aquelles persones interessades es poden adreçar a Cooperacció (estades@cooperaccio.org o trucant al 93 318 34 25)  
Les entrevistes personals es realitzaran fins a finals d’abril a la seu de Cooperacció (carrer Sant Honorat núm. 7 de Barcelona) els divendres a la tarda.  

  • Formació

Les persones seleccionades hauran de participar a les reunions preparatòries i al Curs de Formació d’un cap de setmana que organitza Cooperacció.

  • Sensibilització i Participació

A la tornada cada grup farà una valoració de l’Estada, amb el lliurament d’una memòria, i difondrà la realitat del Sud en el Nord, tot col·laborant amb les activitats de Cooperacció.

  • Requisits

Actitud oberta i flexible i amb capacitat d’adaptació a les activitats en grup. Cal que s’acceptin els compromisos amb Cooperacció, referents a les etapes de la Formació, l’Estada i la Sensibilització.
Alícia Oliver
Comunicació – Cooperacció
Sant Honorat, 7 –  08002 Barcelona
tel 93 318 34 25  –  fax 93 412 43 77
e-mail: comunicacio@cooperaccio.org
http://www.cooperaccio.org

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Jamaica: Portia Simpson Miller va assumir el càrrec de Primera Ministra

Portia Simpson Miller va assumir oficialment el 5 de gener el càrrec de Primera Ministra de...

Isabel Coixet: “La elaboració d’un guió és el millor”

  Isabel Coixet   Dins del marc del cicle “Amb ulls de dona”, la periodista...

València: campanya contra la presentació del llibre del jutge Serrano “LA DICTADURA DE GÉNERO”

Advocades colegiades realitzen una campanya de mails evidenciant al jutge Serrano, conegut per manifestar repetidament...