Dimarts 23 juliol 2024

Dimarts 23 juliol 2024

Sant Esteve de Palautordera: IV edició del Festival Internacional de Pallasses / La Independent / Notícies gènere

Més de d’una trentena de pallasses vingudes de tot l’Estat i Europa

La 8a edició del Festival Circ Cric celebra enguany 20 anys al Montseny.  La companyia de circ liderada per Tortell Poltrona i establerta al Parc Natural del Montseny, ha ofert i continua oferint espectacles de circ, teatre, música, dansa i humor a grans i quitxalla, en els seu entorn natural magnífic.

 

 

 

La 4a edició del FIP tindrà lloc del 9 a l’11 de juny i hi participaran una quinzena de companyies i més de d’una trentena de pallasses vingudes de tot l’Estat i Europa.

Després de 3 anys, el Festival Internacional de Pallasses (FIP) es consolida com a una activitat  indispensable del Festival Circ Cric i, de nou, en aquesta 4a edició sortirà de la carpa als carrers i teatres de Sant Esteve de Palautordera.

Comptarà amb la presència de la gran Nola Rae, actriu, directora, mim i pallassa britànica de 65 anys, reconeguda con una de les artistes renovadores del pallasso o pallassa a tota Europa i referent viu del sector del circ arreu. Presentarà l’espectacle drama-còmic “Exit Napoleon – Perseguit per conills”.

El FIP organitza també enguany cursos stages per a pallasses el dia 6 de juny en l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada entre pallasses de tot el món. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Periodistes en temps difícils

El proper 3 de maig l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya presenta al Col·legi...

Revista “Expressions maghrébines: dossiers sobre Habib Tengour i Alec Hargreaves”

Acaba d’aparèixer l’últim número d’Expressions maghrébines, una revista internacional dedicada a les literatures magribines, dirigida...

ONU DONES: El progrés de les dones en el món

FLAIX La justícia encara està fora de l’abast per a milions de dones, declara l’informe...