Diumenge 25 febrer 2024

Diumenge 25 febrer 2024

Proyecto Esperanza llança la revista on-line “Voces contra la Trata de Mujeres”

 

FLAIX

Després de 5 anys i 10 números monogràfics, l’associació Proyecto Esperanza llança la versió digital de la revista “Voces contra la Trata de Mujeres”. De periodicitat semestral, la publicació vol abordar el fenòmen de la trata de dones amb finalitats d’explotació laboral i sexual tot comptant amb la col·laboració dels agents socials relacionats amb el fenòmen i donant veu a les dones que han patit o pateixen aquesta violació de drets humans.

Cada número de la revista se centrarà en un aspecte vinculat al fenòmen de la trata, i aquest primer es dedica al tema del retorn voluntari de les víctimes de trata als seus països d’orígen. Proyecto Esperanza està impulsat per la Congregació de Religioses Adoratrius. Porta des de l’any 99 acompanyant i facilitant la sortida a dones víctimes de la trata amb finalitats d’explotació laboral i sexual i ha atès a prop de 600 dones al seu projecte d’acollida integral. Forma part de la Xarxa espanyola contra la Trata i la Aliança Global contra la Trata de Dones.

http://voces.proyectoesperanza.org/libertad-apoyo-y-seguridad-en-el-retorno/

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Comunicat de Themis, asociación de mujeres juristas davant l’assassinat d’una nena pel seu pare quan complia règim visites

Una mujer pide amparo al Constitucional para que el Estado asuma la responsabilidad patrimonial que...

Catalunya: èxits del waterpolo femení Club Natació Sabadell i del Centre Natació Mataró / La Independent / Notícies gènere

Guanyadores,  respectivament,  de la Copa de Campions i de la Copa LEN d’enguany. El President de...

“Las herederas”, un documental sobre Matriarcats

  Anna Boyé, presenta el seu  documental sobre el matriarcat de l’illa de Sumatra, el...