Dijous 28 setembre 2023

Dijous 28 setembre 2023

Compartir

Primera Fira Europea d’empreses d’inserció laboral a Barcelona: la reinserció de dones més desfavorides, un dels objectius claus

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), a la Zona Fòrum, serà escenari els pròxims dies 23 i 24 de febrer d’ “INSERCIONA” la I Fira Europea d’Empreses d’Inserció – BSL, dedicada en exclusiva a les Empreses d’Inserció Laboral. INSERCIONA serà un espai de presentació i promoció, un lloc de trobada per al treball en xarxa i per a la difusió de la tasca professional i social de les empreses del sector. A la fira s’exposaran els productes i serveis de les empreses d’inserció de tot el territori espanyol i hi haurà també representació de les empreses europees. El recinte on es desenvoluparà comptarà també amb espais on es realitzaran diferents tallers i activitats.


Una de les empreses presents a INSERCIONA és Salta , creada per la Fundació ARED,  fundació que des del 1994 treballa a favor de la reinserció laboral de dones en risc d’exclusió social, principalment procedents de centres penitenciaris i dels Serveis Socials. Salta ofereix un primer contracte a algunes d’aquestes dones en l’àmbit de la confecció tèxtil i el càtering i serà una de les empreses que mostrin els seus productes en el marc d’una desfilada de moda que tindrà lloc el dimecres 23 a les 17h, i a la qual participaran diverses empreses d’inserció en quant a la creació i distribució de roba i que comptarà amb la col·laboració de  Judit Mascó com a conductora de l’acte.

BSL-Barcelona-Social-Label

Altres activitats a destacar d’aquesta Fira són la conferència europea “Les clàusules socials a Europa”, els diferents Speaking Corners com ara sobre Els recursos per a l’emprendoria social o la Web 2.0 i les xarxes socials, i tallers com el que mostra les bones pràctiques d’algunes empreses socials amb la realització de Plans d’Igualtat.

Per a inscripcions i programació : http://www.faedei.org/node/164

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Internacional- Barcelona:PUBLICACIÓ Lo que callan los corpus, lo que afirman los cuerpos / La Independent / Notícies gènere

Helena González Fernández i Elena Losada, investigadores del Centre Dona i Literatura, amb Alicia Ramos...

La trata d’éssers humans en temps de pandèmia

    Les entitats denuncien que les mesures de contingència dirigides a les víctimes de...

Isabel Franc

Parlar, i si pot ser, amb la boca

OPINIÓQue el món està fatal no és una nova notícia, però em serveix d’introducció per...