Dilluns 15 juliol 2024

Dilluns 15 juliol 2024

Compartir

Poesia i Exposició de Susana Villafañe a la Casa de Granada de Barcelona

 

 

Aquest divendres 5 i dissabte 6 d’abril, s’organitzaran unes jornades de la Dona a la Casa de Granada de Barcelona, amb tallers, musica poesia i exposició de fotografies.

Les jornades s’iniciaran el divendres 5 amb un taller gratuït de creació literària i amb la presentació dels actes programats per al dia següent, dissabte 6.

Entre les activitats programades hi ha la projecció fotogràfica «El poder de la dona», de la nostra companya de la Independent,  l’actriu, fotògrafa i poeta Susanna Villafañe, on la figura de la dona està present en les diverses professions i activitats de les seves protagonistes.

Les fotografies van ser realitzades en diverses ocasions: congressos, jornades, presentacions i esdeveniments. A la mostra es veuran polítiques, empresàries, activistes, escriptores, artistes, etc. No només serà una exposició de fotos, sinó que a més hi haurà una presentació de cadascuna de les fotografiades i les circumstàncies en què van ser fetes les fotos.

A continuació d’aquesta mostra virtual hi haurà una representació poètica a càrrec de Susanna Tisler Steiner i Susana Villafañe amb poemes d’ambdues autores, sota el títol de «Sentiments i sensacions».

  


 

* Casa de Granada, Avinguda Meridiana, 315 baixos, Barcelona

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Les dones són el 37% de la força laboral, però només el 10% tenen presència en els consells d’Administració. Les quotes a examen /La Independent/Notícies gènere

El setmanari “Negocios” va dedicar fa uns dies unes pàgines especials a fer balanç de...

La nova alcaldessa de Sant Feliu va portar abans l’àrea d’Economia essent una de les seves empremtes al municipi

“El Govern de l’Estat assegura que el soterrament de la via del tren de Sant...

Guatemala: Assassinada una activista per la seva lluita en la protecció del medi ambient / La Independent / Notícies Gènere

Organitzacions socials i comunitàries de Guatemala denuncien l’Estat de setge decretat fa una setmana, en...