Dimarts 28 març 2023

Dimarts 28 març 2023

Terrassa: Les dones són les protagonistes al CAET

 El nom de la protagonista dóna títol a la propera obra que es veurà al Teatre Alegria: Molly  Sweeney. Després el Principal oferirà el treball de quatre autores, una directora i quatre actrius amb una visió fresca, dinàmica i, per què no dir-ho, femenina de la crisi que ens ha tocat viure.


moll2
©Irene Prat

   Data: Diumenge 29 de gener

Hora: 18h

Lloc: Teatre Alegria

(c/ Gaudí, 15)

 

 

Després de Canigó, es presenta la producció participada pel CAET i que va guanyar el darrer premi Xicu Masó, la delicada història de Molly Sweeney. El Teatre Alegria acull aquesta peça brillant de l’autor irlandès Brian Friel, figura referencial de la dramatúrgia contemporània.

Aquí Friel fa ús de la seva excel·lència en l’art de narrar històries i explica la vida d’una dona cega, a qui el seu marit convenç per posar-se en mans d’un prestigiós oftalmòleg. Molly, que fins ara s’havia fet el món a mida a causa de la seva limitació, viurà tot un seguit de noves experiències que li capgiraran el món i la seva manera d’entendre’l. Els personatges, a tres veus, reflexionen i busquen les raons que els impulsen a actuar.

moll1

Data: Diumenge 5 de febrer    Hora: 18h

Lloc: Teatre Principal   (Plaça Maragall, 2)

La segona proposta la trobem a principis de febrer. El dia 5 el CAET presenta a Terrassa L’any que ve serà millor, una obra escrita per quatre dones que, a través de retalls de vida, breus monòlegs,  pensaments i petits diàlegs, volen fer un retrat desenfadat i en clau de comèdia de la societat actual. Un humor intel•ligent i àcid i un llenguatge directe que ja s’ha guanyat a molts públics! Un espectacle que ha triomfat i que just acaba la seva temporada a la Villarroel de Barcelona per iniciar la seva gira. L’any que ve serà millor a Terrassa doncs.

Programa CAET desembre – juny 2012
Multimèdia,fotos i material audiovisual aquí i aquí.
 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar