Diumenge 21 abril 2024

Diumenge 21 abril 2024

Compartir

País Valencià: amenaça d’agressió sexual a la diputada Mirella Mollà

Intersindical Valenciana mostra la seua indignació davant la tebiesa de les declaracions del portaveu del PP en les Corts Valencianes en relació a les amenaces de violació rebudes per la diputada Mirella Mollà, per les seues denúncies sobre el saqueig dels fons de cooperació. Aquesta amenaça d’agressió sexual s’ha conegut gràcies a les converses gravades entre Agusto Tauroni i el seu advocat Vicente Gómez. 

Mireia Mollà va dur a la fiscalia la denúncia sobre el frau en els fons de cooperació al desenvolupament que atorgava la Generalitat des de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania quan el responsable era Rafael Blasco, actual portaveu del PP en les Corts Valencianes. Intersindical vol mostrar també el seu recolçament a la diputada. 

Qualsevol agressió física o verbal ha de ser objecte de condemna. Però a més en aquest cas, són fruit del masclisme imperant en la societat que relega a una diputada a la condició d’objecte sexual que pot ser usat i maltractat per un home. Són violència de gènere i com a tal han de considerar-se. Tanmateix el Sr. Blasco contesta amb tebiesa i qualifica de “deplorables” les referències a una violació a la diputada. 

La violència contra les dones adopta moltes i variades formes. L’amenaça de l’agressió sexual és una d’elles i com a tal ha de condemnar-se. No pot qualificar-se només de “deplorable”. No sorprèn aquesta tebiesa, ja que el partit popular en reiterades ocasions – a pesar de manifestar-se en contra de la violència contra les dones i fer gala del seu compromís per eradicar-la- celebra els seus triomfs amb “xampany i dones”, retalla recursos o tanca cases d’acollida i no fa gens davant la proliferació de les màfies de tràfic de dones en el nostre territori, amb la consegüent publicitat sexista i vexatòria. Tot això contribueix a la imatge de la dona com un objecte que es pot usar i violentar. 

Si el govern del Partit Popular està realment en contra de la violència cap a les dones, el portaveu del PP ha de rectificar públicament i condemnar aquestes amenaces amb la duresa que toca, qualificar-les com violència masclista efectuada a una diputada de les Corts Valencianes. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Pakistan: Malala Yusafzai, una noia de 14 anys que defensa el dret de les nenes a l’educació greument ferida per part del Moviment dels talibans

Aquesta noia de només només 14 anys, activista a favor del dret de les nenes...

tere moll

Ofensiva patriarcal

    Aquesta setmana hem hagut d’assistir a una sèrie d’espectacles que arriben a avergonyir...

8M 2021: Concentració Comunicadores Feministes

  8M 2021  VAGA GENERAL FEMINISTA    

...