Dissabte 25 març 2023

Dissabte 25 març 2023

Compartir

Nota de premsa: ErotizHadas

 

Des de Unaria edicions sempre s’ha desitjat recolzar la difusió de la poesia escrita per dones. En 2012 es va publicar l’antologia IndignHadas, on s’expressava la protesta abans les múltiples situacions de discriminació a les quals es veuen sotmeses però amb un “toc” de fades que, malgrat tot, conserven sempre.

ErotizHadas és una altra mostra de llibertat d’expressió i de constatar la potestat sobre el nostre cos. Davant l’eròtica del poder, el poder de l’eròtica.

L’antologia està composta per 30 dones, 30 magnífiques poetes de diferents llocs de procedència. Elles són: Alicia És Martínez, Ana María Rierol, Ana Montojo, Ana Pérez Cañamares, Anabel Consejo, Andrea Blanco, Anna Rosell, Arantxa Esteban, Carmen Jiménez, Elisa El Zoughbi, Eva R. Picazo, Amàlia Sanchís, Isabel Miguel, Lilian Pallares, Lluïsa Lladó, Luz Cassino, María Dolores Almeyda, María Sangüesa, María Torvisco, Marisa Peña, Patricia Conca, Petra Dindinger, Pura Salceda, Puri Teruel, Rosa Silverio, Rosario Raro, Rosmarí Torrens, Silvia Cuevas Morales, Vera Moreno, Yolanda Sáenz de Tejada.

Es presentarà el dilluns 17 de març a les 19.30 h en el Museu de L”Eròtica de Barcelona (entrada lliure). Serà un recital amb les poetes catalanes i amb algunes arribades des de Madrid.
A més, se sortejaran dues invitacions per visitar el museu i, en finalitzar, es podrà degustar un dolç eròtic.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar