Dimarts 21 març 2023

Dimarts 21 març 2023

Compartir

Nit de poesia i vi, amb tres poetes i una guitarrista /La Independent/notícies gènere

 

El Recital “Passions” amb “poèsies de dones apasionades i guitarra clàsica ardent” tindrà lloc aquest proper 25 d’abril*a l’Atelier del Poblenou. “Una bomba apassionant: poesia, música, vi, pastissos, xocolata … i quatre dones oferint part de la seva ànima” segons diuen les organitzadores.

Yolanda Gutiérrez Martos, Susanna Tisler Steiner i Susana S Villafañe, poetes, i Inmaculada Balsells Sala, concertista de guitarra oferiran un recital poètic el tema central són les passions.

Tres veus poètiques femenines i una guitarra en mans de dona. Nit de poesia i vi garantida, pastisseria, café, copas y delicies a gust de cada persona assistent. Tot a les golfes de la pastisseria  “L’Atelierdel Poblenou**.

 

*El proper dijous 25  d’abril a les 19 hores

** Joncar 29, Poblenou BCN (al costat de la Biblioteca Manuel arranz- can Saladrigas)

 

D’altre banda Susanna Tisler, que acaba de publicar la reedició del seu llibre: Vida Plena,  també participa a la  “Jordiada 2013”  del Palau Can Mercader de Cornella, junta 8 poetes més, aquest diumenge 21 d’abril. 

  Veure Facebook

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar